Jouw Psychotherapeut

Mijn naam is Marina Marinkovic. Ik ben geregistreerd psychotherapeut (BIG), AFT-therapeut en IPT-therapeut. Sinds 2002 heb ik op verschillende terreinen en binnen verschillende instellingen gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg. De afgelopen jaren ben ik langzaam begonnen met het opzetten van een eigen praktijk naast mijn werkzaamheden bij een grote instelling. Per februari 2021 werk ik alleen nog binnen eigen praktijk. In de loop van de jaren hebben verschillende cursussen, om verdieping in mijn vak te vinden, er uiteindelijk toe geleid dat ik in 2011 gestart ben met de opleiding tot psychotherapeut bij de RINOgroep te Utrecht. Ik ben opgeleid om verschillende psychotherapeutische stromingen en behandeltechnieken naar behoefte te integreren en toe te passen. In dit traject is mijn voorkeur voor behandeling steeds duidelijker geworden waarbij mijn werkwijze vooral gericht is op het in contact komen met de eigen gevoelens als ook in het contact staan met de sociale omgeving. Dit verklaart mijn specialisaties in Interpersoonlijke psychotherapie (IPT) en Affectfobietherapie (AFT). Ik heb ervaring in zowel individuele psychotherapie als ook in groepstherapie.

Naast mijn werkzaamheden als psychotherapeut ben ik NVP supervisor, NVP leertherapeut, IPT supervisor, geef ik postacademische cursussen en coaching.
 
Samenwerking

Binnen mijn praktijk werk ik nauw samen met collega psychotherapeut Suzanne Stok , klinisch psycholoog Frederike Dekkers.

 
Relevante lidmaatschappen en registers
  • Kwaliteitsregister Psychotherapie
  • Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
  • Vereniging IPT Nederland (NVIPT)
  • Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie – registerlid AFT (NVPP)
  • Landelijke Verenging van Vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP)
BIGnummer (psychotherapeut): 69919383316
AGB-code: 9406331
KvK:68504756