Aanmelding

Psychotherapie

Helaas zit ik alweer vol en heb ik op dit moment geen ruimte meer voor nieuw te starten behandelingen. Aangezien ik niet met wachtlijsten werk, geldt dus een aanmeldingenstop. Zodra er weer ruimte is, zal ik dit op de site vermelden. 

Op dit moment is er geen groepstherapie aanbod. Zodra dit veranderd zal ik het op de site vermelden. Voor meer informatie over groepstherapie: Groepstherapie Affectfobietherapie

Voor leertherapie en supervisie geldt dat ik vanaf 2024 weer ruimte heb voor nieuw te starten trajecten. Naast individuele leertherapie en/of supervisie is er ook de mogelijkheid deel te nemen aan de Inzichtgevende Psychodynamische Leertherapie-groep of met zijn tweeën supervisie te volgen. Voor meer informatie over de leertherapiegroep klik hier. De groep geef ik samen met collega Suzanne Stok

Aanmelden kan alleen telefonisch, dit in verband met de wetgeving gericht op de veiligheid persoonsgegevens (AVG).

Het nummer is 06-48 55 92 44. Op maandag en vrijdag ben ik tussen 12:00 en 12:30 telefonisch direct bereikbaar. Indien je op een ander moment belt, spreek dan een bericht in en laat je naam en telefoonnummer achter zodat ik op een gepast moment contact kan zoeken. 

In eerste instantie zullen we een kennismakingsgesprek gaan inplannen. Dit eerste gesprek is een kennismaking zowel met de problematiek als met elkaar. Doel van het gesprek is om vast te stellen of er voldoende basis is om een samenwerkingsverband aan te gaan. Als tijdens dit eerste gesprek blijkt dat ik je niet verder kan helpen of je besluit niet verder te gaan, breng ik niets in rekening. 

Supervisie

Wanneer je in opleiding bent tot gz-psycholoog, verpleegkundig specialist, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater en supervisie zou willen hebben over psychotherapie en met name hoe integratief inzichtgevend te werken en gebruik te maken van het therapeutisch contact binnen de therapie kan je contact met mij opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om specifiek IPT supervisie aan te gaan binnen het opleidingstraject tot IPT therapeut, dit geldt ook voor basispsychologen. Supervisie kan individueel of samen met een collega in groepssupervisie. Ik ben erkend NVP supervisor (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapeuten) en IPT supervisor (Vereniging IPT Nederland). Aanmelden kan via bovenstaand telefoonnummer.

Leertherapie

In het kader van een opleiding tot psychotherapeut, klinisch psycholoog, verpleegkundige specialist of psychiater is het mogelijk om inzichtgevende integratieve leertherapie bij mij te volgen. Ik ben leertherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). 
Voorafgaand aan de leertherapie plannen we een kennismakingsgesprek in zoals hierboven beschreven. Daarin bespreken we de onderlinge verwachtingen van de leertherapie, geef ik uitleg over mijn werkwijze, en maken we eventueel al praktische afspraken over tijden en betaling. Dit gesprek biedt ook de gelegenheid te ervaren of we tot een constructieve samenwerking kunnen komen, als blijkt dat we de leertherapie samen niet gaan starten breng ik niets in rekening. Aanmelden kan via bovenstaand telefoonnummer.

De praktijk is gevestigd in Het Brouwershuys,Afbeeldingsresultaat voor het brouwershuys

adres:
Linker Rottekade 292,
3034 CV te Rotterdam