Aanmelding

Psychotherapie

Helaas heb ik per oktober 2020 geen ruimte voor nieuw te starten behandelingen. Aangezien ik niet met wachtlijsten werk geldt er een aanmeldingenstop.

Er is op dit moment nog ruimte voor supervisie en leertherapie aanvragen.

Aanmelden kan per 1-7-2020 alleen nog telefonisch, dit in verband met de wetgeving gericht op de veiligheid persoonsgegevens.

Het nummer is 06-48 55 92 44. Op maandag en vrijdag ben ik tussen 12:00 en 12:30 telefonisch direct bereikbaar. Indien je op een ander moment belt, spreek dan een bericht in en laat je naam en telefoonnummer achter zodat ik op een gepast moment contact kan zoeken. 

In eerste instantie zullen we een kennismakingsgesprek gaan inplannen. Dit eerste gesprek is een kennismaking zowel met de problematiek als met elkaar. Doel van het gesprek is om vast te stellen of er voldoende basis is om een samenwerkingsverband aan te gaan. Als tijdens dit eerste gesprek blijkt dat ik je niet verder kan helpen of je besluit niet verder te gaan, breng ik niets in rekening. 

Supervisie

Wanneer je in opleiding bent tot GZ-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater en supervisie zou willen hebben over psychotherapieën en met name hoe integratief inzichtgevend te werken en gebruik te maken van het therapeutisch contact kan je contact met mij opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om specifiek IPT supervisie aan te gaan binnen het opleidingstraject tot IPT therapeut, dit geldt ook voor basispsychologen.  Supervisie kan individueel of samen met een collega in groepssupervisie. Ik ben erkend NVP supervisor (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapeuten) en IPT supervisor (Vereniging IPT Nederland). Aanmelden kan via bovenstaand telefoonnummer.

Leertherapie

In het kader van een opleiding tot psychotherapeut, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog of psychiater is het mogelijk om inzichtgevende integratieve leertherapie bij mij te volgen. Ik ben leertherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). 
Voorafgaand aan de leertherapie plannen we een kennismakingsgesprek in zoals hierboven beschreven. Daarin bespreken we de onderlinge verwachtingen van de leertherapie, geef ik uitleg over mijn werkwijze, en maken we eventueel al praktische afspraken over tijden en betaling. Dit gesprek biedt ook de gelegenheid te ervaren of we tot een constructieve samenwerking kunnen komen, als blijkt dat we de leertherapie samen niet gaan starten breng ik niets in rekening. Aanmelden kan via bovenstaand telefoonnummer.

De praktijk is gevestigd in Het Brouwershuys,Afbeeldingsresultaat voor het brouwershuys

adres:
Linker Rottekade 292,
3034 CV te Rotterdam